Wegens moeilijkheden met msn; deze nieuwe reissite
Door: koentje
Blijf op de hoogte en volg Roos
22 November 2006 | Vietnam, Mui Ne
Twee maanden geleden vertrokken Roos en ik op een reis voor 9 maanden. We vertrokken vanuit Zutphen (woonplaats Roos) al liftend richting Rusland. Via Moskou gingen we met de trans-Siberie spoorlijn naar Peking om verder naar het zuiden te trekken. Inmiddels zitten we in Vietnam en ons dagboek op msn doet het niet meer dus besloten we een dagboek op deze site te openen.
Onze reis gaat verder naar Cambodia, Thailand, Maleisie tot Singapore om dan weer naar boven te gaan via Maleisie, Thailand, Laos, China, Mongolie door Rusland met de trein naar huis. We vliegen dus niet als alles goed gaat en dat is best fijn, dat hebben we op de heenweg mogen ervaren. Een jetleg hebben we niet gehad en we hebben een beter gevoel van hoever we zitten. We vinden het leuk om nu en dan een mailtje te krijgen over de dingen die thuis gebeuren en in ruil krijgen jullie leuke reisverhalen. Roos gaat zometeen een leuk bericht sturen over de afgelopen etappe en de rest vind je op onze msn link.
Liefs uit het zonnige Vietnam ook namens Roos,
Koen
22 November 2006 - 08:16
Koen:
en ik was het bijna vergeten foto`s zijn hier niet echt mogelijk (maximum 10) dus ofwel moeten jullie ze over nemen of ons een foto album of plaats kado doen -
22 November 2006 - 08:33
22 November 2006 - 08:38
Lievertje:
Hey Broerieee, alles goed daar? Wij gaan misschien dit jaar op reis naar Thailand, als je wil, en kan, zou je dan eens je oog willen laten vallen op de duikstreken en plaatsen? Wij zijn sinds vorig jaar sport duikers 18meter. Als dat gaat mag je dan de streken, dorpen of steden doorgeven waar het bekend is, en waar hotels zijn. Groetjes, dada xxxxxxxxxxxx -
22 November 2006 - 08:55
Koen:
we zitten nu in Vietnam en hier zijn in ieder geval mooie duik platsen is de vakantie al geboekt? het is hier echt mooi en volgens de verhalen rustiger dan in Thailand. knuffel -
22 November 2006 - 13:06
Christi:
Deze site vind ik iig een stuk praktischer, alleen balen van die foto's zeg, daar moet wat voor geregeld worden. Ik ga eens nadenken.
geniet ervan lieve schatten!!! dikke smakkerd